foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


0 532 540 03 89
info@zirvekarot.com

ZİRVE KAROT

Beton Delme Kesme Sistemleri

Kullanıcı Oyu:  / 1
En KötüEn İyi 

Karot, Beton Delme, Beton Kesme, Filiz Ekme,  Beton Kırma

Karot uygulaması beton delme işlemidir. Zirve Karot  bir karot firmasıdır. Zirve Karot  olarak Türkiye genelinde profesyonel karot uygulamaları yapmaktayız. Karot, karot makineleri ile beton silindir şeklinde delme işleminde denilmektedir.

İngilizce “havuç” manasına gelen karot 1885 yılında İsveç’li bir bilim adamı tarafından icat edildiği öne sürülmektedir. Sondaj ile benzer olan karot uygulaması, sondaj günümüzde farklı boyut kazanmış olmasından karot ile benzerlikten çıkmıştır.

Makine adı olarak beton delme veya karot makinesi olarak adlandırılan, betonu silindir şeklinde delerek, kovan içerisinde kalan silindir şekildeki betona beton delme uygulaması veya karot denilebilir.

Bu boyutta betonu silindir şeklinde delme işine “karot”, bu işi karot makineleri ile uygulayan kişi veya kurumlara “karotçu”  ismi verilmiştir. Türkiye’de birçok karotçu vardır fakat Zirve Karot  olarak karot işini profesyonel olarak yapıyoruz.

Binalarda karot makinesi ile beton kesme işlemi de yapıla bilmektedir. Zirve Karot  olarak alınan karotları beton analizi de yapabilmekteyiz.

İnşaatlarda ve yapım işlerinizde Zirve Karot , beton delme konusunda sizlere büyük kolaylıklar getiriyor gerek zaman acısından ve gerekse maliyet bakımından çok avantajlıdır.

Eski yöntemlerle yapılan beton delme işi çok fazla zaman almaktadır. Bu delme işlemi akabinde, betonda titreşim oluşmasından dolayı kılcal çatlaklar meydana gelmekte, bu da betonun direncini ve kalitesini düşürmektedir. Oluşan çatlaklarla su, nem ve oksijenin in buluşması ile taşıyıcı demir çelik sistemlerinde korozyon meydana gelmektedir.

Bu sebep ile bina zarar gördüğü için güven sorunu ortaya çıkmaktadır. Zirve Karot  olarak binaya ve yüzeye zarar vermeden titreşimsiz olarak Ø 50 cm – Ø 500 cm arası beton delme işlemini gerçekleştirebiliyoruz. Günümüz teknolojisi karot makineleri ve bu işe yıllarını vermiş personelleri bünyesinde barındıran Zirve Karot , Türkiye geneli çalışmaktadır. Karot uygulamalarınızda uygun fiyat ve kaliteli hizmet için bizi arayın.

 

ZİRVE KAROT

 Zirve Karot  Türkiye’nin karot adresi.

KAROT UYGULAMALARI

7/24 karot acil - 0532 540 03 89

telefon whatsapp mail