foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


0 532 540 03 89
info@zirvekarot.com

ZİRVE KAROT

Beton Delme Kesme Sistemleri

Kullanıcı Oyu:  / 0
En KötüEn İyi 

Ülkemizde tarihe damga vuran birçok deprem yaşanmıştır, ve bu depremlerin akılda kalıcı olmasının sebebi dayanıksız binalar var olmasındandır. Ufak veya büyük ölçüde depremlerde birçok bina çökmekte veya büyük hasarlar almaktadırlar. Beton analizi sayesinde binalardan karot ile örnek alarak binaların depreme dayanıklılığı test edilerek binaların sağlamlığı öğrenilerek insan hayatı tehlike altına girmekten kurtulmaktadır.

Bu örnekleri karot firmaları alırlar analizi ise alanında uzman kişiler laboratuvarlarda analiz ederler. Kentsel dönüşüm gündemde olduğu ülkemizde binaların yıkılıp yıkılmayacağı da karot ile belirlenmektedir. Karot uygulaması, karot makinesi ile yapılır ve karot makinesi de beton delme işi için tasarlanmış bir makine olduğundan hiçbir şekilde binaya zarar vermez.

Deprem dayanıklılık testi, karot örneği gibi ihtiyaçlarınızda bir karot firmasına giderek beton örneği aldırabilirsiniz. Daha sonra bu örneği ilgili kuruluşa giderek gerekli testleri yaptırabilirsiniz. Karot ve beton delme ihtiyaçlarınızda hemen arayıp fiyat alabilirsiniz.

telefon whatsapp mail