foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


0 532 540 03 89
info@zirvekarot.com

ZİRVE KAROT

Beton Delme Kesme Sistemleri

Kullanıcı Oyu:  / 1
En KötüEn İyi 

 Halatlı Kesim,  Beton Kesme,  Tel ile kesim,  Halat İle Beton Kesme, Kontrollü Yıkım

 

Diğer kesim makinelerinin kesemeyeceği kadar kalın beton alanlarda uygulaması yapılan halatlı kesim uygulaması beton kalınlığının 50cm kalınlığının üstü betonlarda kullanılmaktadır. Zirve Karot  beton kesme firması olarak bütün kesim uygulamalarını gerçekleştirmektedir. Kesim uygulamalarında yıllardır hizmet veren firmamız kesim uygulamalarınızda kesin çözüm üretebilmektedir.

 

Halatlı kesim, halatlı kesme, halat ile beton kesme, tel kesme gibi isimler ile adlandırılan halatlı kesim uygulaması halat ile kesim yaptığı için bu şekilde söylenmektedir. Zirve Karot  halatlı kesim uygulamalarında hizmet vermekle beraber bütün kesim uygulamalarını gerçekleştirmektedir bu açıdan bütün kesim işlerini yapabilmektedir.

İş ve işçi güvenliği düşünülerek dizayn edilmiş ve güvenliğin üst seviyede tutulduğu halatlı beton kesme makineleri, 22 KW maksimum güç üreten ünite için 32A güç kaynağı gerektirir. Pönematik tel gerilim kontrol sistemi ile güvenli bir kesim olanağı sunar. Zirve Karot  olarak elmaslı tel kesme sistemi yapılarda kontrollü yıkım işlerindeki kesimlerde en hızlı en ekonomik ve en kolay olma olanağı sunmaktadır.

 

İş gücü ve zamandan önemli ölçüde tasarruf sağlayan halatlı kesim uygulaması; kontrollü bina yıkımının her alanında, barajlardaki beton kesimleri, köprü yıkımı, geçici yapıların sökülerek yıkılması, mermer ve taş ocaklarındaki kesimlerde, köprü ayakları kesimlerinde, yüksek donatılı betonun, duvarların veya çelik yapıların kesilmesi, kütle beton kesimlerinde, enerji santralleri kesimlerinde(kuru kesim), yapısal değişiklikler, kapı açılımları ve pencere açılımları gibi alanlarda kullanılmaktadır.

Firmamız Zirve Karot , karot, beton kesme, delme ve filiz ekme uygulamalarında hizmet vermektedir. Zirve Karot  karot, beton delme, kesme ve filiz ekme uygulamalarınız  için ücretsiz keşif yaptırabilirsiniz. Uygun fiyatlarımızdan yararlanmak için bir telefon yeter.

 

ZİRVE KAROT

HALATLI KESİM UYGULAMALARI

acil kesim 7/24 - 0532 540 03 89

telefon whatsapp mail