foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


0 532 540 03 89
info@zirvekarot.com

ZİRVE KAROT

Beton Delme Kesme Sistemleri

Kullanıcı Oyu:  / 0
En KötüEn İyi 

 Kapı Pencere Açımı(kesimi),  Beton Kesme,  Beton Delme,  Karot,  Halatlı Kesim

 Unutulan ya da sonradan lazım olan alanlarda ihtiyaç duyulmaktadır. Kapı açımı(kesimi) uygulamaların da hizmet veren Zirve Karot  Türkiye’nin her yerinde uygulama yapmaktadır.

Uygulaması kesim yapılacak alana göre değişmektedir.  Zirve Karot  olarak istenilen alanda beton kalınlığı fark etmeksizin kapı açımı yapabilmekteyiz. Hidrolik kesim makinesi ile kapımı açımı yapabilmekteyiz.

Hidrolik kesim makinesi raylı sistem düzeneği ile beton kesimi yapabilmektedir. Fakat hidrolik kesim makinesinin kapı kesimi yapamayacağı alanlarda ise başka bir kesim uygulaması gerçekleştirmekteyiz.

Zirve Karot  olarak hidrolik kesim makinesinin cevap veremediği durumlarda el kesme makinesi, halatlı kesim veya karot makinesi kullanılabilmektedir. Zirve Karot  beton delme ve kesme firmasıdır bu açıdan kesim işlerinizde kesin çözüm üretebilmekteyiz.

Halat ile beton kesme uygulaması ise diğer kesim makinelerinin kesemeyeceği kalınlıktaki betonlar için kullanılmaktadır. Eğer kesim makinelerinin çalışma yapamadığı bir alanda ise karot makinesi ile istenilen büyüklükte kesim yapmak mümkündür. Zirve Karot  Türkiye geneli hizmet vermektedir. Ücretsiz keşif yaptırmak ve uygun fiyatlarımızdan yararlanmak için bizden fiyat almadan karar vermeyiniz.

 

ZİRVE KAROT

Zirve Karot  Kapı kesimi işlerinizde hizmetinizdeyiz.

KAPI KESİM UYGULAMALARI

 7/24 kesim acil - 0532 540 03 89

telefon whatsapp mail